BROILERIMAKSAKASTE
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
25
Koostisosad
400 g broilerimaksa
1 tl soola
1 tl paprikapulbrit
1 ml musta pipart
1 sl õli
1 sl margariini
KASTE:
1 sibul
1/2 paprikat
1 väike porgand
1-2 pöidlasuurust juurselleri tükki
1 sl õli
4 dl vett
1 sl nisu- või maisijahu
1 kanapuljongikuubik
1-2 sl tomatipüreed
1 loorberileht
Valmistamine
ValmistusviisKuumuta suurel teflonpannil õli ja margariin ning pruunista seal heal kuumusel kiiresti segades broilerimaks. Pane maksatükid potti ja puhasta pann. Koori ja haki sibul. Tükelda paprika. Puhasta ja riivi porgand ning seller. Sega aedvilju pannil kuumas rasvas paar minutit ja vala siis potti. Lisa potti vee hulka segatud jahu, kanapuljongikuubik, tomatipüree ja loorberileht. Sega, kuni kaste kuumeneb ning tõuseb keema. Hauta kastet 10 minutit.ServeerimisviisServeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud riis, kartulid või makaronid.
Kommentaarid (0)