Hommikusöögi retseptid

MAKSAJUURVILJAKASTE 

Toidutare, 27. aprill 2009, 13:08
Valmistamisaeg u 40 minutit.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g veisemaksa
1 sibul
1 porgand
väike tükk juursellerit
25 g margariini või võid
4 dl vett
3/4 tl soola
2-3 sl tomatipüreed
1 ml valget pipart
1/2 tl majoraani või
punet
paksenduseks:
3 sl nisujahu
1 dl piima või
rõõska koort

Valmistamine
ValmistusviisLõika maks väikesteks kuubikuteks. Koori ja haki sibul. Kaabi porgand ja koori seller ning riivi need. Pruunista maks ja sibul kergelt pannil kuumas rasvas pidevalt segades. Lisa vesi, riivitud aedviljad, tomatipüree ja maitseained. Keeda kastet u 15 minutit. Sega nisujahu piima või rõõsa koore hulka ning lisa kastmele. Hauta veel 10 minutit ja maitsesta vajadusel.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud kartulid ja segasalat.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee