Lõunasöögi retseptid

MAKSAVARDAD 

Toidutare, 23. detsember 2009, 15:21
Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
300-400 g veise- või broilerimaksa
4 sl õli
1/2 tl sidrunipipart
1 sibul
veidi salveid
1 tl aroomisoola

Valmistamine
ValmistusviisLõika veisemaks 2-3 cm suurusteks kuubikuteks ja keera neid taldrikul õlis. Koori ja lõika sibul neljaks. Eralda sibula kihid juure küljest. Lüki puust või metallist vardaile vaheldumisi maksatükke ja sibulatükke. Küpseta maksavardaid, grillides neid 4-6 minutit. Keera vardaid küpsetamise ajal ning ühtlasi raputa pruunistunud pinnale maitseaineid. Lõpuks pintselda maksa pind üle õliga.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKartul, salat.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee