Toidukordade retseptid

KULDNE KEEKS 

Toidutare, 6. oktoober 2008, 17:42
KULDNE KEEKS 
Ilusa kollase värviga keeks. Valmistamisaeg u 30 minutit + u 45 minutit küpseb.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
75

Koostisosad
200 g vōid vōi margariini
2½ dl suhkrut
6 munakollast
2 tl vanillisuhkrut
1½ dl piima
4 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
VORMI MÄÄRIMISEKS:
vōid
riivsaia

Valmistamine
ValmistusviisVahusta või ja suhkur vageks kohevaks vahuks. Lisa munakollased ükshaaval, igakord tugevalt segades. Lisa vanillsuhkur, piim, jahu ja küpsetuspulber. Sega korralikult, et ei tekiks klimpe. Määri 1½ liitrine küpsetusvorm võiga ja puista üle riivsaiaga. Küpseta 175ŗ C juures ahju alumises osas u 45 minutit ehk kuni küpsetis on võtnud ilusa kuldse värvi. Lase koogil jahtuda veidi aega vormis, seejärel tõsta vormist välja ja lase jahtuda rätiku all.ServeerimisviisServeeri jahutatult.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee