Hommikusöögi retseptid

Muffinid kartulijahuga 

Toidutare, 10. august 2004, 06:10
Muffinid kartulijahuga 
Tavaline muffinitainas, kus jahu on asendatud kartulijahuga. Sellest kogusest saab 35 tk.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 muna
3 dl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
50 g vōid vōi margariini
2 dl kartulijahu
1! tl küpsetuspulbrit
muffinivormid

Valmistamine
Pane ahi sooja 200 kraadi peale. Aseta paberist muffinivormid metallvormidesse või topelt pabervormidesse. Vahusta muna, suhkur ja vanillisuhkur valgeks kohevaks vahuks (u 3 minutit miksriga või u 6 minutit käsitsi). Sulata või nõrgal kuumusel ja lase veidi jahtuda. Sega kartulijahu ja küpsetuspulber ning lisa koos sulavõiga munavahule. Töötle tainast kiiresti, sest kartulijahu on raske ja vajub kiiresti põhja. Täida muffinivormid kiiresti ja küpseta 200 kraadi juures u 12 minutit, ahju alumises osas. Muffinid on valmis, kui nad on veidi värvi võtnud ja puutikk jääb kuivaks. Lase muffinitel rätiku all jahtuda.   

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee