Küpsetised

Õhukesed pannkoogid apelsinikastmega 

Helve, 19. märts 2006, 14:09

Koostisosad
vesi
1 dl jahu
1 sl suhkur
2-3 muna
soola
vaniljesuhkrut
sulavōid
apelsinimahla konsentraati

Valmistamine
Segada pannkoogitainas nagu tavaliselt. Vett lisada niipalju, et jääks paksu hapukooretaoline segu. Pann kuumaks ja õli pannile. Siis hoida pann väheke kaldu ja tõsta tainasegu peale. Teha õhukesed ülepannikoogid. Kui kook valmis siis murra pooleks ja taldrikule. Panna vaagnale koogid poolenisti teineteise peale. Segada kuuma võiga apelsinimahla konsentraat. Kui koogid valmis, siis valada üle või ja apelsinimahla seguga. Süüa kuumalt koos külma piimaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee