Küpsetamata magustoidud

Cassata ehk ehk suur jäätisetort 

Toidutare, 25. mai 2008, 13:03
Väga pidulik kolmevärviline jäätisetort. 

Koostisosad
400 g kirsijäätist
2 sl kirsilikööri
300 g mandli-karamelljäätist
marmelaaditükikesi
50 g kirsse
300 g vanillijäätist
kaunistamiseks:
vahukoort

Valmistamine
Pane 1 liitrine vorm tunniks ajaks sügavkülmikusse. Sega kirsiliköör kirsijäätisesse. Suru saadud segu tainalabidaga vastu vormi põhja ja külgi ning silu siledaks. Hoia u 30 minutit sügavkülmas. Sega kokku mandli-karamelljäätis ja marmelaaditükikesed, määri kirsijäätise peale ning pane uuesti sügavkülma 30 minutiks. Haki kirsid, jäta mõni terve mari kaunistamiseks. Sega kirsid vanillijäätisega ja pane kolmanda kihina mandli-karamelljäätise peale. Tõsta jäätisetort u 1 tunniks sügavkülmikusse. Serveerimiseks kasta vorm korraks kuuma vette, löö cassata välja ja kaunista kirsside ning vahukoorega. Enne serveerimist hoia 1 tund sügavkülmas.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee