Küpsetamata magustoidud

Klassikaline šokolaadivaht 

Toidutare, 3. november 2008, 18:49

Kogus: neljale

Koostisosad
100 g piimashokolaadi
100 g mõru shokolaadi
3 munakollast
4 sl tuhksuhkrut
3 munavalget
200 ml vahukoort
kaunistamiseks shokolaadilaaste
vahukoort

Valmistamine
Sulata shokolaadid kuumas veevannis ja hõõru siledaks massiks. Klopi munakollased koos 2 sl tuhksuhkruga lahti. Vahusta munavalged koos 2 sl tuhksuhkruga tugevaks vahuks. Vahusta vahukoor. Sega kõik vahud shokolaadimassi. Jäta shokolaadivaht u 3 tunniks külmkappi seisma. Kaunista shokolaadilaastude ja vahukoorega. Enne serveerimist hoia vahtu u 3 tundi külmkapis.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee