Küpsetamata magustoidud

Koorekreem karamelli all 

Toidutare, 2. mai 2006, 18:15
Karamellitud ümbrisega koorekreem. 

Koostisosad
100 g suhkrut
1/2 tl sidunimahla
250 ml piima
250 ml vahukoort
3 muna
3 munakollast
2-3 pakikest vanillsuhkrut
60 g suhkrut

Valmistamine
Kuumuta pannil suhkrut koos 1 sl vee ja sidrunimahlaga, sega, kuni suhkur on lahustunud ja pruunistunud. Kalla kuum karamell sooja siledaseinalisse vormi ja kalluta igas suunas, et kõik kausiservad jääksid karamellised. Soojenda potis piim ja vahukoor, klopi sisse munad, munakollased, suhkur ja vanillsuhkur ning vala vormi. Kuumuta potis vesi kuni keemistemperatuurini, tõsta sinna karamellivorm ja jäta u 10 minutiks nõrgale tulele küpsema. Edasi küpseta karamellkreemi eelsoojendatud ahjus 175 kraadi juures (gaasipliidil 2.-3.jaotus) u 50 minutit. Jahuta kreem, löö vormist välja ja tõsta külmkappi jahtuma.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee