Kiudainerikkad toidud

Veinine õunavaht põldmarjadega 

Toidutare, 16. jaanuar 2008, 17:04
Veini-õunamahlavaht põldmarjadega.

Koostisosad
200 ml punast veini
300 ml õunamahla
60 g suhkrut
1 kaneelikoor
60 g tärklist
4 munavalget
200 g põldmarju

Valmistamine
Sega kokku ja pane keema punane vein ja 2/3 õunamahlast, maitsesta suhkru ja kaneeliga. Lahusta tärklis ülejäänud õunamahlas ja lisa vähehaaval ning pidevalt segades keeva vedeliku hulka. Vahusta munavalged tugevaks vahuks ja sega samuti vedeliku hulka. Lase vahul veelkord keema tõusta, võta välja kaneelikoor ja sega sisse põldmarjad. Jaga vaht pokaalidesse ja pane külmkappi tarduma. Garneeri põldmarjadega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee