Nädala kook

Tume šokolaadikaste 

Toidutare, 19. september 2012, 05:40
Kaste sobib kuumana või külmana jäätise, keedetud õunte või pirnide juurde. 

Koostisosad
2 dl vett
3 sl suhkrut
2 sl kakaopulbrit
50 g tumedat shokolaadi
3/4 sl kartulijahu
1 tl vanillsuhkrut

Valmistamine
Sega potis külma vee hulka suhkur, kakaopulber ja tükeldatud shokolaad ning kartulijahu. Pane pott tulele ning kuumuta puukahvliga segades, kuni kaste pakseneb. Lisa vanillsuhkur. Paku kastet kuumana või soojana jäätise, keedetud õunte või pirnide juurde.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee