Küpsetamata magustoidud

Maasikaparfee 

Toidutare, 4. jaanuar 2005, 12:01
Pooljäätis maasikatest

Kogus: ühele

Koostisosad
3 dl maasikaid
3 dl vahukoort
3/4 dl suhkrut
1 muna
KAUNISTAMISEKS:
1-2 dl maasikaid

Valmistamine
Suru maasikad katki. Vahusta koor poole suhkruga. Vahusta muna ülejäänud suhkruga. Sega katkisurutud maasikad munavahusse ja lõpuks tõsta ettevaatlikult hulka vahustatud koor. Vala segu metallist rõngasvormi ning pane kaetuna vähemalt 4 tunniks sügavkülma. Parfee väljavõtmiseks kasta vorm hetkeks kuuma vette ja tõmba parfee kahvlit abiks võttes serveerimisnõusse. Kaunista parfee marjadega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee