Küpsetamata magustoidud

Pehme punšiparfee 

Toidutare, 27. märts 2008, 08:49
Pehme pooljäätis punšiga. See parfee peab olema sügavkülmas 3-4 tundi.

Kogus: ühele

Koostisosad
3 muna
4 sl suhkrut
3 dl vahukoort
1 tl vanillsuhkrut
3-4 sl punshi
LISAKS:
kiivit
pirnihoidist

Valmistamine
Eralda munakollased munavalgetest. Klopi munavalged tugevaks vahuks ja vahusta teises kausis munakollased ning suhkur. Lõpuks vahusta koor. Sega vahukoore hulka vahustatud munakollased, vanillsuhkur, punš ja lõpuks ettevaatlikult kaabitsaga tõstes vahustatud munavalged. Osa munavalgevahust võib jääda segusse väikeste tupsudena. Vala segu väikesesse rõngasvormi ja kata kilega. Pane 3-4 tunniks sügavkülma. Võta parfee sügavkülmast välja vahetult enne serveerimist. Kasta vorm kiiresti kuuma vette ja löö parfee serveerimisvaagnale. Kaunista kiivi ja pirnidega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee