Küpsetamata magustoidud

Marjaparfee 

Toidutare, 4. jaanuar 2005, 11:59
Pooljäätis marjadega.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kogus põhiretsepti järgi tehtud parfeed
2-3 dl katkisurutud marju (vaarikaid, maasikaid, pohli või rabamurakaid)
(suhkrut)
KAUNISTUSEKS:
marju

Valmistamine
Valmista parfee põhiretsepti järgi segu, aga jäta ära vanillikaun ja vanillsuhkur. Lisa jahtunud segule katkisurutud marjad ja vahukoor. Vajadusel pane juurde suhkrut. Vala parfeesegu külmutamist kannatavasse vormi ning pane sügavkülma vähemalt 4 tunniks, veel parem järmise päevani. Võta parfee sügavkülmast välja 15 minutit enne serveerimist, kasta vorm hetkeks kuuma vette ja löö parfee serveerimisvaagnale. Kaunista marjadega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee