Lõunasöögi retseptid

Nasi Goreng II 

Toidutare, 17. detsember 2008, 08:54
Vürtsikas riisiroog sealiha ja köögiviljaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Valmistamisaeg u 35 minutit.

Koostisosad
2 dl sõmerat või tumedat riisi
5 dl vett
1/2 tl soola
300-400 g kondita sealiha
u 400 g kapsast
1-2 sibulat
1 väike porru
1 paprika
1-2 küüslauguküünt
2 sl õli või margariini
2 dl vett
3/4 tl soola
1 tl karrit
veidike Ceyenne´i pipart
3 sl sojakastet

Valmistamine
ValmistusviisPane riis keema soolaga maitsestatud vette ja hauta kaane all pehmeks. Lõika liha ja puhastatud aedvili tükkideks. Pruunista liha kergelt pannil. Lisa sinna aedviljatükid ning sega neid koos lihaga. Pane juurde vesi, peenestatud küüslauk ja maitseained ning lase toidul kaanega kaetult keeda 20-25 minutit. Kalla kuum riis serveerimisvaagnale ja tõsta liha-aedviljasegu riisi peale või sega riis potis liha-aedviljasegu hulka. Nasi Goreng tuleb kõige parem varasügisesest maitsvast kapsast. Talvel võib osa kapsast asendada hiina kapsaga.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee