Tomatikaste pitsale
Kogus: ühele
Koostisosad
1 sibul
1 küüslauguküüs
2 sl oliivõli
1 purk (400 g) purustatud tomateid
1 tl suhkrut
1/2 tl soola
1 ml musta pipart
1 loorberileht
1/2 tl basiilikut
1/2 tl punet
1/4 tl tüümiani
2-3 sl tomatipüreed
Valmistamine
Koori ja haki sibul ning küüslauguküüs. Hakitud sibula pehmendamiseks sega seda potis kuuma õli sees. Lisa purustatud tomatid. Pane potti suhkur, sool, must pipar ja loorberileht. Keeda kastet tasakesi ilma kaaneta u 30 minutit. Maitsesta kaste ürtidega. Lisa maitse järgi paar supilusikatäit tomatipüreed ja jätka keetmist, kuni kaste muutub paksuks. Võta loorberileht välja ja lase segul jahtuda.
Kommentaarid (0)