Küpsetised

Tuunikalapitsa 

Toidutare, 4. jaanuar 2005, 09:49
Pärmitainapõhjaga pitsa tuunikalakattega

Kogus: ühele

Koostisosad
TAINAS:
1 1/2 dl vett
20 g pärmi
1/2 tl soola
2 sl õli
u 3 1/2 dl nisujahu
TÄIDIS:
2-3 sl tomatipüreed
1 purk (200 g) tuunikala
4-5 tomatit
6-8 oliivi
1-2 tl punet
1-2 tl basiilikut
1/2 tl tüümiani
küüslaugusoola
3-4 dl riivjuustu

Valmistamine
Lahusta pärm käesoojas vees. Lisa sool, õli ja vähehaaval jahu. Sõtku tainas pehmeks tihedaks palliks kas köögikombainiga või käsitsi. Jäta tainas natukeseks ajaks kaetult sooja seisma. Rulli tainas suureks kettaks ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Lase tainal kaetuna kerkida u 20 minutit. Kata hästi kerkinud põhi tomatipüreega, pane sellele tükeldatud tuunikala ja tomativiilud. Raputa üle poolitatud oliividega, maitseainetega ja riivjuustuga. Küpseta pitsat 250-kraadises kuumuses ahju keskosas 12-14 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee