Lõunasöögi retseptid

MAAMEHE EINE 

Ruth, 18. juuli 2008, 08:06
Hakklihavorm kartulipudruga. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
Kartulipuder:
1 kg kartuleid
2 sl võid
2½ dl piima
½ dl soola
1/4 dl musta pipart
Hakklihakaste:
1 sl võid
400 g hakkliha
1 tl soola
½ tl musta pipart
250 g külmutatud paprikasegu
3 dl tomatikastet
1 tl pitsamaitseainet
Kate:
1 tomat
1 tl punet
1 dl riivjuustu

Valmistamine
ValmistusviisKoori ja tükelda kartulid ning keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks. Samal ajal pruunista hakkliha pannil võis, maitsesta soola ja pipraga. Lisa paprikaribad ja tomatikaste. Lase 5 minutit vaiksel kuumusel keeda. Tambi kartulid pudruks. Sega hulka või, piim, sool ja pipar. Vala hakklihamass võiga määritud ahjuvormi. Kata kartulipudruga. Lõika tomat viiludeks ja lao pudrule. Puista üle pune ja riivjuustuga. Küpseta 200 kraadises ahjus 20 minutit. Serveeri toorsalatiga. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee