Lõunasöögi retseptid

Kreveti-makaronivorm 

Toidutare, 19. mai 2009, 07:12
Kreveti-makaronivormFoto: Jaan Heinmaa
Vormiroog. Valmistamisaeg u 45 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
45

Koostisosad
1 sl õli
1 sibul
1 küüslauguküüs
1 punane paprika
400 g tomateid või 1 purk purustatud tomateid
6 päikesekuivatatud tomatit
2 sl pestot
1 tl suhkrut
½ tl soola
1/4 tl musta pipart
350 g makaronne
200 g krevette
2 sl värsket hakitud punet
150 g mozzarela juustu

Valmistamine
Valmistusviis1 sl õli 1 sibul 1 küüslauguküüs 1 punane paprika 400 g tomateid või 1 purk purustatud tomateid 6 päikesekuivatatud tomatit 2 sl pestot 1 tl suhkrut ½ tl soola 1/4 tl musta pipart 350 g makaronne 200 g krevette 2 sl värsket hakitud punet 150 g mozzarela juustu Kuumuta ahi 225 kraadini. Kuumuta pannil õli ja prae selles hakitud sibulat, küüslauku ja paprikat mõni minut. Sega juurde hakitud tomatid, peeneks hakitud päikesekuivatatud tomatid ja pesto. Hauta kaane all 10 minutit. Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Sega tomatikastmesse krevetid. Kuumuta mõni minut ja maitsesta soola ning musta pipraga. Sega juurde keedetud makaronid. Vala segu võitatud ahjuvormi ja kata riivjuustuga. Küpseta ahjus 15 min. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee