Kreeka omlett
Kogus: ühele
Koostisosad
5 muna
3/4 dl kohvikoort
1/2 tl soola
1 ml musta pipart
praadimiseks:
võid või margariini
peale:
75 g salaami vorsti
u 100 g feta juustu
2 tomatit
15 musta oliivi
sibularõngaid või murulauku
Valmistamine
ValmistusviisLöö munad ükshaaval klaasi ja pane siis kaussi. Lisa kohvikoor ning maitseained. Klopi munad kahvliga lahti. Kuumuta vorstilõigud tulisel pannil krõbedaks. Lõika feta juust kuubikuteks ja tomatid sektoriteks. Kuumuta rasv suurel teflonpannil ja vala sinna omletisegu. Liiguta segu puukahvli või -labidakesega mööda põhja tõmmates. Kui omlett hakkab valmis saama, võta pann tulelt ja raputa seda. Suru vorstilõigud omletisse ja kaunista see tomatisektoritega. Raputa vahele juust, oliivid ja sibularõngad. Vii omlett lauale pannil. Võid panna ka feta juustu tükid omletisegu hulka, see annab omletile aroomi.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.
Kommentaarid (0)