Hommikusöögi retseptid

Kreeka omlett 

Toidutare, 17. detsember 2008, 08:54
Omlett salaami vorsti, fetajuustu, tomati ja mustade oliividega.

Kogus: ühele

Koostisosad
5 muna
3/4 dl kohvikoort
1/2 tl soola
1 ml musta pipart
praadimiseks:
võid või margariini
peale:
75 g salaami vorsti
u 100 g feta juustu
2 tomatit
15 musta oliivi
sibularõngaid või murulauku

Valmistamine
ValmistusviisLöö munad ükshaaval klaasi ja pane siis kaussi. Lisa kohvikoor ning maitseained. Klopi munad kahvliga lahti. Kuumuta vorstilõigud tulisel pannil krõbedaks. Lõika feta juust kuubikuteks ja tomatid sektoriteks. Kuumuta rasv suurel teflonpannil ja vala sinna omletisegu. Liiguta segu puukahvli või -labidakesega mööda põhja tõmmates. Kui omlett hakkab valmis saama, võta pann tulelt ja raputa seda. Suru vorstilõigud omletisse ja kaunista see tomatisektoritega. Raputa vahele juust, oliivid ja sibularõngad. Vii omlett lauale pannil. Võid panna ka feta juustu tükid omletisegu hulka, see annab omletile aroomi.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee