Võileivade retseptid

Võie Camembert´ juustuga 

Toidutare, 19. september 2012, 05:37
Vürtsikas leiva-saiakate Camembert´i juustust. 

Kogus: ühele

Koostisosad
130 g Camembert´i juustu
50 g võid
natuke rõõska koort
soola
1 tl mahedamaitselist paprikapulbrit
näpuotsaga Cayenne´i pipart
ivake suhkrut
1 sl kuiva sherrit
soovi korral peeneks hakitud petersellilehti

Valmistamine
Juust suruda kahvliga sõmeraks, lisada veidi rõõska koort ja segu ühtlaseks hõõruda. Seejärel juust ja või koos vahustada. Võie maitsestada üsna vürtsikaks ja viimasena hõõruda võidesse šerry. Võie sobib leivale, saile. Võib keerata ka õhukese singiviilu sisse.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee