Lõunasöögi retseptid

MUNAD KÖÖGIVILJAPESAS 

Toidutare, 17. märts 2009, 17:12
Munad hautatud köögiviljal(porru,paprika,porgand,tomat). Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 sibulat või porrut
1 punane paprika
1 roheline paprika
2 porgandit
2 tomatit
4 muna
soola
purustatud musta pipart
pitsamaitseainet

Valmistamine
ValmistusviisPeenesta porru või sibul ja hauta väheses õlis 5 minutit. Lisa paprika- ja porganditükikesed ning veidi vett ja hauta madalal kuumusel, kuni porgandid on peaaegu pehmed. Lisa tomatitükid ning maitsesta segu soovikohaselt. Tee segusse neli pesa ja löö igaühesse ettevaatlikult üks muna. Riputa munavalgetele veidi soola ja maitseaineid, munarebu maitsesta alles söömisel, sest sool muudab rebu laiguliseks. Kata pann kaanega ja küpseta väga madalal kuumusel, kuni munad on peaaegu saavutanud soovitud küpsuse. Arvesta, et küpsemine jätkub veel mõni aeg pärast pliidilt tõstmist.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidTäisteraleib, kodujuust.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee