Lõunasöögi retseptid

Munad sibulakastmega 

Tiina Kumm, 18. märts 2009, 09:47
Keedetud munad sibulakastmel. Valmistamisaeg u 30 minutit.

Kogus: ühele

Koostisosad
8 muna
KASTE:
4 suuremat sibulat
3 sl õli
1 dl vett
1 sl jahu
2,5 dl piima
purustatud musta pipart
aroomisoola
soola
petersellilehti

Valmistamine
ValmistusviisPeenesta sibulad ja hauta õlis madalal kuumusel paar minutit, lisa siis vesi ja hauta veel 10-15 minutit ehk kuni kogu vesi on aurustunud ja sibul täiesti pehme. Keeda samal ajal mune 8 minutit, jahuta veidi aega külmas vees ja koori. Riputa sibulatele peale jahu, sega läbi ning kalla ühekorraga juurde kogu külm piim. Suurenda kuumust, lase kaste pidevalt segades keema tõusta, maitsesta soovikohaselt ja hauta vähemalt 8 minutit ehk kuni jahu toores maitse kaob. Kalla kaste madalale vaagnale ja aseta sektoriteks lõigatud munad kastmele. Riputa roog üle peenestatud petersellilehtedega.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee