Linnuliha retseptid

IDAMAINE KANAROOG 

Toidutare, 24. mai 2008, 13:25
Muna- või riisinuudlitega kanaroog kookospiimaga. Valmistamisaeg u 20 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
20

Koostisosad
300 g muna- või riisinuudleid
peotäis pähkleid
100 g peenelt riivitud kõva juustu (näiteks parmesani tüüpi juustud) v. muu kõva juust
kookospiima
300 g kanafileed
nelja pipra segu
õli

Valmistamine
ValmistusviisKeeda nuudlid õpetuse kohaselt ja sega juurde veidi õli ning kohe ka riivitud juust ja peenestatud pähklid. Laota nuudlid vaagnale. Lõika kanaliha väikesteks kuubikuteks, prae need õlis pidevalt segades pruuniks ja maitsesta piprasegu ja vähese soolaga. Lisa pannile umbes pool purki kookospiima ja hauta segades mõned minutid. Kalla panni sisu nuudlitele ja vii kohe lauale.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee