Linnuliha retseptid

KANA KOOKOSKASTMES 

Toidutare, 9. oktoober 2007, 12:24
Kanafileed peekoniümbrises kookose-rosinakastmes. Valmistamisaeg u 40 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
40

Koostisosad
4 kanafileed
4 laia peekoniviilu
praadimisõli
väike jupp porrut
50 g kookoshelbeid
4 dl keeva vett
100 g heledaid rosinaid
250 g hapukoort
1/4 tl Garam Masalat
1 tl jahvatatud paprikat
veidi soola

Valmistamine
ValmistusviisKalla kookoshelbed keeva veega üle ja jäta seisma. Keera peekoniviilud ümber kanafileede ja kinnita puust kokteilitikkudega. Prae rullid õlis pruuniks ja lao väikese keedunõu põhjale. Lisa rõngasteks lõigatud porru, vesi, kookosesegu, rosinad ja maitseained. Hauta u 30 minutit, sega juurde hapukoor ja lase keema tõusta. Maitsesta lõplikult soolaga.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee