Linnuliha retseptid

Hautatud kanapallid 

Kristiina Rajaleid, 14. mai 2009, 13:37
Hautatud vürtikad kanapallid kastmes. Valmistamisaeg u 30 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30

Koostisosad
0,5 kg kanaliha (või valmis kanahakkliha)
1 muna
1 sl jahu
1 tl soola
3 sl vett
karrit
jahvatatud paprikat
purustatud musta pipart
paneerimiseks jahu
hautamiseks:
1 kanaleemekuubik
5 dl vett
3 sl hapukoort
pealeriputamiseks maitserohelist

Valmistamine
ValmistusviisAja kanaliha läbi tavalise hakklihamasina või kasuta valmis hakkliha. Sega kõik ained tainaks. Pehmemate pallide saamiseks lisa veidi vedelikku. Kui soovid tugevat karrimaitset ja -lõhna, kuumuta pulbrit väheses õlis madalal kuumusel minut või kaks; kuumutamata karri annab välja ainult kollast värvi. Vormi tainast u 20 palli ja paneeri neid jahus. Pane pallid kohe keedunõuse või sobiva suurusega pannile (seistes muutub jahupaneering kõvaks), kalla peale keev kanaleem ja hauta väikesel kuumusel 10 minutit. Sega juurde hapukoor ja kuumuta veel veidi aega. Serveeri koos keedetud riisiga, puista peale ohtrasti peenestatud maitserohelist.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud riis.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee