Küpsetamata magustoidud

Šokolaadikreem likööriga 

Angeelika Kang, 16. veebruar 2008, 08:20
 Jaan Heinmaa
Bailey’s liköör ja mascarpone muudavad selle desserdi täiesti vastupandamatuks.

Kogus: neljale

Koostisosad
150 g Tume šokolaad
2 dl Vahukoor
5 sl Bailey's liköör
250 g Mascarpone

Valmistamine
Sulata šokolaad kuumaveevannis ja jahuta.Vahusta vahukoor ja sega juurde liköör. Sega toasoe toorjuust puulusikaga pehmeks ja lisa vahukoorele. Kõige lõpuks sega kergelt juurde šokolaad.
Jäta segu veidi ebaühtlaseks, nii tekivad pritsimisel kenad triibud. Pritsi segu kondiitripritsi või kilekotiga serveerimisnõusse. Võid segu tõsta ka lusikaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee