Lihatoidu retseptid

Lavaširull vorstisalatiga 

Toidutare, 17. detsember 2008, 11:17
Lavaširull 
Salatiga täidetud lavašš.

Koostisosad
3 lavašši
300 g keeduvorsti
1 sibul
1 keskmine marineeritud kurk
½ dl majoneesi
½ sl sinepit
1 sl hakitud peterselli
rasvainet
salatilehti

Valmistamine
Haki vorst ja sibul kuubikuteks, kuumuta kergelt rasvaines. Jahuta. Haki kurk väikesteks kuubikuteks ja sega majoneesi, sinepi ja peterselliga. Lisa sibula ja vorstisegu. Laota lavašš lauale, pane peale salatileht ning vorsti-kurgisegu. Rulli lavašš lühemast servest kokku. Vajadusel kinnita kokteili tikuga. Lõika rull keskelt pooleks. Serveeri kohe pärast valmistamist.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee