Lõunasöögi retseptid

LEELO GRIPIVASTANE SUPP 

Toidutare, 13. märts 2008, 18:16
Leelo Tungla gripivastane küüslaugu-tomatisupp. Valmistamisaeg u 20 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
20

Koostisosad
1 keskmine küüslauk (võib panna nii palju, kui keegi küüslauku kannatab)
5 keskmist tomatit
2 loomalihapuljongikuubikut
2 muna
petersellilehti
basiilikut
veidi oliivõli (parem oleks, kui basiilikuga)
3-4 klaasi vett
soola- või kuivatatud tilli
roseepipart

Valmistamine
ValmistusviisPuhasta küüslauguküüned ja lõika pooleks, võib ka purustada. Tomatitele lõika koore sisse rist, pane vahukulbiga hetkeks keevasse vette, siis võta välja, koori ja tükelda. Supipoti põhja vala õli ja kuumuta selles küüslauk klaasjaks. Lisa tükeldatud tomatid, kuumuta veidi. Siis kalla peale puljong ning lase keema tõusta ja hauta tasasel tulel 10-15 minutit. Võiks lisada ka veidi roseepipart. Munad klopi kausikeses lahti, sega tilliga. Kalla peene nirena podiseva supi sisse. Enne serveerimist puista peale hakitud peterselli ja/või basiilikut.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidRöstisai juustuga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee