Gluteenivabad retseptid

Frititud riisipallid juustutäidisega 

Toidutare, 19. juuli 2008, 10:09
Õlis friteeritud riisi-peekoni-juustupallid mozzarella-täidisega. 

Koostisosad
2 sibulat
100 g peekonit
10 g võid
500 g keedetud riisi või risotot
3 sl värskelt riivitud Parmesaniu v. muud kõvat juustu
2 väikest muna
värskelt riivitud muskaatpähklit
150 g mozzarell juustu
lisaks riivsaia
friteerimiseks toiduõli või taimerasva

Valmistamine
Koori ja haki peeneks sibulad. Lõika peekon väikesteks kuubikuteks. Sulata pannil või ja prae selles pidevalt segades peekonit ja sibulaid. Lisa keedetud riis, sega. Vala kõik pannilt kaussi, klopi juurde munad ja Parmesani juust, maitsesta muskaadiga. Lõika kuubikuteks mozzarella. Võta peopesale u 1 sl riisitainast, vajuta keskele õõnsus ja pane sinna mozzarella-tükike. Kata 1 sl riisitainaga ja vormi palliks. Paneeri riisipalle riivsaias ja friti 180 kraadi juures rasvas kuldpruuniks. Serveeri kohe pärast valmistamist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee