Lõunasöögi retseptid

METSIKU RIISI PANNIROOG 

Toidutare, 18. september 2007, 08:16
Panniroog metsikust riisist shampinjonide ja krevettidega. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g metsikut riisi
4 sibulat
200 g metsashampimjone
kimp peterselli
kimp tilli
30 g võid
2 muna
1 sl sherrit
1 sl sojakastet
200 g kooritud krevette

Valmistamine
ValmistusviisLoputa metsik riis jooksva külma vee all ja keeda 300 ml vees u 3 minutit. Võta pott tulelt, lase u 1 tund kaane all haududa ja nõruta. Koori ja lõika kuubikuteks sibulad. Puhasta, pese ja viiluta shmpinjonid. Loputa, kuivata ja haki peeneks ürdid. Sulata pannil või ja hauta selles sibulakuubikuid ja seeni. Vala pannile ka hautatud riis ja sega korralikult. Klopi munad lahti sherri ja sojakastmega. Tee riisi sisse süvend ja kalla sinna munasegu. Sega aeglaselt altpoolt ülespoole. Lõpuks lisa krevetid ja hakitud maitseroheline.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee