Linnuliha retseptid
22. august 2005, 23:51

PRAETUD RIIS

Panniroog riisist, suitsusingist, suitsukanafileest, kapsast, omletist ja krevettidest. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g pikateralist riisi
soola
100 g suitsusinki
300 g suitsutatud kanafileed
2 porgandit
1 sibul
300 g valget peakapsast
2 muna
värskelt jahvatatud musta pipart
8 sl toiduõli
150 krevette
2-4 sl sojakastet

Valmistamine
ValmistusviisKeeda riis kergelt soolases vees u 20 minutit, nõruta. Lõika sink väikesteks kuubikuteks ja kanaliha ribadeks. Koori ja pese porgandid ning lõika kangideks. Koori ja haki sibul. Pese ja tükelda kapsas. Klopi munad lahti soola ja pipraga. Kuumuta suurel pannil 2 sl õli, pruunista selles sink ja kanaliha, tõsta välja. Lisa pannile 2 sl õli ja prae selles köögivilja, võta välja. Kalla pannile munad ja prae õhuke omlett, lõika tükkideks. Kuumuta pannil ülejäänud õli ja prae seal pidevalt segades krevette, tõsta juurde kõik teised komponendid ja maitsesta sojakastmega.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid