Linnuliha retseptid

PRAETUD RIIS 

Toidutare, 22. august 2005, 23:51
Panniroog riisist, suitsusingist, suitsukanafileest, kapsast, omletist ja krevettidest. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g pikateralist riisi
soola
100 g suitsusinki
300 g suitsutatud kanafileed
2 porgandit
1 sibul
300 g valget peakapsast
2 muna
värskelt jahvatatud musta pipart
8 sl toiduõli
150 krevette
2-4 sl sojakastet

Valmistamine
ValmistusviisKeeda riis kergelt soolases vees u 20 minutit, nõruta. Lõika sink väikesteks kuubikuteks ja kanaliha ribadeks. Koori ja pese porgandid ning lõika kangideks. Koori ja haki sibul. Pese ja tükelda kapsas. Klopi munad lahti soola ja pipraga. Kuumuta suurel pannil 2 sl õli, pruunista selles sink ja kanaliha, tõsta välja. Lisa pannile 2 sl õli ja prae selles köögivilja, võta välja. Kalla pannile munad ja prae õhuke omlett, lõika tükkideks. Kuumuta pannil ülejäänud õli ja prae seal pidevalt segades krevette, tõsta juurde kõik teised komponendid ja maitsesta sojakastmega.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee