Gluteenivabad retseptid

Riisiga täidetud apteegitill 

Toidutare, 19. september 2012, 05:36
Apteegitill metsiku riisi täidisega. 

Koostisosad
4 väikest apteegitilli
soola
100 g metsikut riisi
100 g pikaterariisi
1 shalottsibul
40 g võid
2 sl sherrit
värskelt jahvatatud musta pipart
1-2 sl kuivröstitud piiniapähkleid

Valmistamine
Keeda puhastatud apteegitilli kergelt soolases vees u 20 minutit, nõruta. Keeda teises potis kergelt soolases vees 10 minutit metsikut riisi, lisa pikaterariis ja keeda veel 20 minutit, nõruta. Poolita apteegitillid, õõnesta sisemust tühjemaks ja haki see väikesteks tükkideks. Koori ja lõika kuubikuteks shalottsibul. Kuumuta pannil või ja hauta seal sibulat ja apteegitillitükikesi. Lisa riis, šerri, sool ja pipar ning täida seguga mugulapooled. Puista peale piiniapähkleid. Serveeri kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee