Lõunasöögi retseptid

KANNELLOONID SPINATIGA 

Toidutare, 25. veebruar 2007, 16:30
Spinati ja ricotta juustuga täidetud kannelloonid valges kastmes. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
TÄIDIS:
500 g spinatit
300 g ricotta juustu
50 g värskelt riivitud Parmesaniu v. muud kõvat juustu
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
värskelt riivitud muskaatpähklit
VALGE KASTE:
30 võid
30 g nisujahu
500 ml piima
250 g kannelloonisid
vormi määrimiseks rasvainet

Valmistamine
ValmistusviisTäidise jaoks hauta spinatit suletud potis. Nõruta sõelal, suru veidi katki ja haki jämedalt. Sega ricotta ja 25 g Parmesani juustuga ning maitsesta soola, pipra ja muskaadiga. Kaste: sulata pannil või ja kuumuta selles helekollaseks jahu, lisa pidevalt segades piim. Maitsesta soola, pipra ja muskaadiga. Täida kennelloonid spinatimassiga ja lao üksteise kõrvale rasvainega määritud ahjuvormi. Kalla peale kaste, puista üle järelejäänud Parmesani juustuga ja küpseta eelsoojendatud praeahjus 200 kraadi juures (gaasipliidil 3.jaotus) u 40 minutit. Isetehtud kannelloonid: 400 g nisujahust, 2 sl õlist, 4 munast ja 1 tl soolast sõtku sile tainas ja jäta kaetult u 2 tunniks seisma. Rulli jahusel töölaual tainas õhukeseks ja lõika u 15x15 ruutudeks. Aseta igale ruudule 1 sl täidist ja rulli kokku. Aseta vormi tainaservaga allpool. Ricotta võid asendada eelnevalt nõrutatud kodujuustuga.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee