LYONI OMLETT
Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
15
Koostisosad
300 g vorsti
4 sl võid
8 muna
4 sl vahukoort
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
värskelt riivitud muskaatpähklit
2 kimpu murulauku
Valmistamine
ValmistusviisKoori ja lõika õhukesteks viiludeks vorst. Prae vorstiviile pannil võis mõlemalt poolt. Klopi munad lahti koos vahukoorega ja maitsesta soola, pipra ning muskaadiga. Pese, kuivata ja haki peeneks murulauk ning sega munamassi hulka. Kalla saadud mass aeglaselt vorstiviiludele ja lase madalal kuumusel tarduda. Aeg-ajalt raputa panni, et omlett põhja külge kinni ei jääks. Kui alumine pool on korralikult hüübinud, keera teine pool ja küpseta kuldpruuniks. Tõsta omlett pannilt, lõika neljaks ja serveeri koos murulauguga. Teine variant: valmista komponentidest ühe suure omleti asemel neli väikest.ServeerimisviisEnne serveerimist lase veidi jahtuda.LisandidSalat, täisteraleib.
Kommentaarid (0)