Hommikusöögi retseptid

MUNAHÜÜVE LIHALEEMES 

Toidutare, 4. juuli 2006, 08:07
Kollane ja roheline munahüüve lihaleemes. Valmistamisaeg u 40 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
40

Koostisosad
2 muna
4 sl piima
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
värskelt riivitud muskaatpähklit
kimp murulauku
750 ml lihapuljongit
vormi määrimiseks rasvainet

Valmistamine
ValmistusviisKlopi munad piimaga lahti ja maitsesta soola, pipra ning muskaadiga. Loputa, kuivata ja haki peeneks murulauk. Jaga munasegu pooleks ja sega üks osa murulauguga. Määri kaks kuumakindlat vormi ja täida need erinevate munasegudega. Kata vormid pealt fooliumiga ja pane keeva veega täidetud potti küpsema, nii et vormid on poolenisti vees. Küpseta nõrgal kuumusel u 30 minutit. Löö munahüüve vormidest välja ja lõika kuubikuteks või rombideks ning jaota 4 supitaldrikusse. Aja keema lihapuljong, kalla taldrikutele ja serveeri kuumalt.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid