Lihatoidu retseptid

Kartulistruudel 

Toidutare, 21. aprill 2009, 09:42
Keedetud kartulitest valmistatud tainast struudel hakklihatäidisega.Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
TAINAS:
500 g keedetud ja riivitud kartuleid
5 sl kartulijahu
2 sl sulatatud võid
1 muna
soola
hakitud petersellilehti
TÄIDIS:
250 g segahakkliha
1 muna
1 tl soola
1/3 tl pipart
1 tl majoraani või punet
1 sl hapukoort
hakitud petersellilehti
lisaks riivsaia
riivitud juustu
hapukoort

Valmistamine
ValmistusviisTainaainetest segada ühtlane tainas. Rullida rasvatatud fooliumil või pärgamnedil (ilma selleta ei saa kokku rullida) õhukeseks. Täidise ained segada kokku. Tainale puistata peale riivsaia ja jaotada ühtlaselt hakklihasegu, jättes ääred 2-3 cm ulatuses vabaks. Kaetud tainas rullida ettevaatlikult kokku, asetada rasvainega määritud plaadile, küpsetada 200 kraadi juures 45 minutit. Siis määrida rull hapukoorega, puistata peale paar supilusikatäit riivitud juustu ja küpsetada veel 10-15 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee