Lambaliha retseptid

Lambalihatäidisega tšeburekid 

Toidutare, 14. detsember 2009, 12:30
Rasvas küpsetatavad Kaukaasia pirukad.

Koostisosad
TAINAS:
3 klaasitäit jahu (6 dl)
2 muna
veidi vett
TÄIDIS:
600 g lambahakkliha
soola
pipart
2 sibulat
küpsetamiseks õli
pirukate määrimiseks muna

Valmistamine
Sõtkuda tihke nuudlitainas jahust, munast ja veest. Rullida õhukeseks. Lõigata alustassisuurused kettad. Täidise jaoks tükeldada sibul väikesteks tükkideks ja hautada õlis klaasjaks, lisada lambahakkliha ja praadida veidi. Maitsestada soola ja pipraga. Tainaketta keskele asetada täidis, tõsta üks kettapool teise peale ja vajutada piruka ääraed kahvliga kinni. Täidetud pirukad määrida pealt munaga ja küpsetada kuumas õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Pirukaid võib õlis keerata vahukulbiga. Tõsta sõelale või paberile nõrguma. Serveeri kohe pärast valmistamist.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee