Linnuliha retseptid

Kanasupp köögiviljadega 

Irina Nikitina , 30. aprill 2009, 07:18
Maitsev ja värvikas kanasupp paprika, porgandi, oliivide ja hapukurgiga. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 broilerikoiba
1 kollane paprika
1 punane paprika
1 roheline paprika
1 porgand
1 sl õli
1 dl pikateralist eeltöödeldud riisi
1 hapukurk
10 rohelist oliivi
tilli
sibulapulbrit
broilerimaitseainet

Valmistamine
ValmistusviisKeeda liigese kohalt poolitatud kanakoivad vees pehmeks, eemalda liha kontide küljest, lõika tükikesteks ja pane kurnatud leemesse tagasi. Lisa ka riis ja hauta madalal kuumusel 15 minutit. Hauta jämedalt riivitud porgandid ja väikesteks tükkideks lõigatud paprika õli ja vee segus poolpehmeks ja lisa supile. Lase tõusta keema, lisa maitseained ja hauta, kuni köögivili on soovikohaselt pehme. Rõngasteks lõigatud oliivid lisa valmis supile, viimistle maitse ja lase kaane all 5 minutit järelvalmida.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidLeib, röstisai.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee