Linnuliha retseptid

SUITSUKANASALAT II 

Toidutare, 23. september 2008, 05:47
Värvikas salat munast, tomatist, avokaadost ja suitsukanast kastmega. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 pott salatit
2 keedetud muna
2 tomatit
1 avokaado
sidrunimahla
200 g suitsukana
sidrunipipart
purustatud musta pipart
roseepipart
KASTE:
3 sl paksu võileivamajoneesi
3 sl kohvikoort
peenestatud tilli
kuivatatud basiilikut
veidi sinepit
soola

Valmistamine
ValmistusviisSega kastmeained kokku ja pane külma maitsestuma. Keeda ja koori munad ning lõika pikuti sektoriteks. Lõika sektoriteks ka tomatid. Kanaliha lõika kuubikuteks. Poolita avokaado pikuti ja keera pooled teineteise küljest lahti. Lõika viljaliha kuubikuteks ja piserda sidrunimahlaga, et roheline värvus säiliks. Kata väike vaagen parajateks paladeks rebitud salatilehtedega, nende peale aseta rühmadena toiduained. Riputa munasektoritele sidrunipipart, tomatitele soola ja musta pipart. Mõni tera roseepipart raputa avokaadokuhjale. Aseta kaste salati kõrvale.ServeerimisviisKaste peab külmas maitsestuma, salat serveeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee