Linnuliha retseptid

Karrine kana-juusturull 

Andra Rannik, 4. oktoober 2006, 09:11
Grillkanast, juustust ja võist valmistatud huvitav suupiste. 

Koostisosad
200 g grillkana
100 g pehmet võid
100 g riivitud juustu
3 sl valget veini
jahvatatud muskaati
2 tl karrit
1 sl õli
veidi kanaleent
erivärvilisi paprikatükke

Valmistamine
Kuumuta karripulbrit õlis keskmisel kuumusel paar minutit ja lase jahtuda. Aja kanaliha läbi hakklihamasina, mikserda juurde pehme või, peenelt riivitud juust, muskaatpähkel ja karrisegu. Maitsesta vähese valge veini või sortsukese brändiga, vajadusel võid lisada ka veidi kanaleent. Juust saab kaunim, kui sellesse segada tillukesi paprikatükke. Keera segu toidukile abil rulliks ja pane järgmise päevani külmkappi. Serveeri viiludena või pallikestena.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee