Linnuliha retseptid

Suvikõrvitsakoogid kanaga 

Viive Reesaar, 5. august 2009, 09:16
Suvikõrvitsakoogid kanalihaga. 

Kogus: neljale

Koostisosad
1 jämedam noor suvikõrvits
1 muna
riivsaia
praadimiseks õli
400 g kanahakkliha või -fileed
1 dl vett
broilerimaitseainet
2 tomatit
mõned mustad ploomid
2 dl (100 g) riivitud juustu
tacokastet
või Dipmix maitsesegu ja
paksu jogurtit
maitserohelist

Valmistamine
Lõika kanafilee noaga hästi peeneks ja prae õlis kiiresti läbi. Lisa vesi ja broilerimaitseaine ning hauta 10 minutit. Lisa kooritud tomatite tükeldatud viljaliha, ribadeks lõigatud ploomid ja riivjuust ning tacokaste või Dipmix maitsesegust ja jogurtist valmistatud kaste. Lõika suvikõrvits 2 cm paksusteks ketasteks. Kasta lahtuklopitud munasse ja seejärel riivsaiasse ning prae keskmisel kuumusel mõlemalt poolt pruuniks. Tõsta igale kettale kuhjake kanasegu ja maitsesta maitserohelisega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee