Lõunasöögi retseptid

Suvikõrvitsa-singivorm 

Sirje Rekkor, 10. juuni 2010, 08:15
Vormiroog suvikõrvitsast,singist ja tomatist

Kogus: ühele

Koostisosad
800 g suvikõrvitsat (2 väiksemat vilja)
200 g suitsusinki
3 tomatit
soola
pipart
võid
2 sl jahu
2 dl riivjuustu

Valmistamine
ValmistusviisTomat lõigata paksemateks viiludeks, sink ribadeks. Suvikõrvitsast lõigata u 2 cm viilud. Noori kõrvitsaid pole vaja koorida. Vanemad viljad koorida ja seemnekojad eemaldada. Viilud maitsestada soola ja pipraga ning segada jahuga. Suvikõrvitsaviilud praadida mõlemalt poolt kuldkollaseks ja panna võiga määritud küpsetusvormi. Neile panna tomativiilud, peale singiribad. Kõige peale riputada riivjuustu. Küpsetada ahjus, kuni roog on kuldkollane. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee