Hommikusöögi retseptid

Piimasupp jahuklimpidega 

Sirje Rekkor, 26. mai 2009, 12:03
Piimasupp jahu- ja tatrajahuklimpidega.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 l piima
1 sl võid
soola
suhkrut
JAHUKLIMBID:
2 sl võid
1 muna
2-3 dl jahu
2 dl piima
TATRAJAHUKLIMBID:
2 muna
3 sl võid
1 dl piima
3 dl tatrajahu

Valmistamine
ValmistusviisKeeva piima sisse panna teelusikaga väikesed klimbid ja keeta tasasel tulel, kuni need on pinnale tõusnud. Supp maitsestada ja anda kuumalt lauale. Jahuklimbid: või pehmendada, lisada lahtisegatud muna, seejärel vaheldumisi jahu ja piim, segada hästi läbi ja maitsestada soolaga. Tatrajahuklimbid: Lahtisegatud munadele lisada sool, sulavõi, vaheldumisi tatrajahu ja piim ning segada hästi läbi. Jätta pooleks tunniks paisuma.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidPirukad, võileivad.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee