Piimasupp jahuklimpidega
Kogus: ühele
Koostisosad
2 l piima
1 sl võid
soola
suhkrut
JAHUKLIMBID:
2 sl võid
1 muna
2-3 dl jahu
2 dl piima
TATRAJAHUKLIMBID:
2 muna
3 sl võid
1 dl piima
3 dl tatrajahu
Valmistamine
ValmistusviisKeeva piima sisse panna teelusikaga väikesed klimbid ja keeta tasasel tulel, kuni need on pinnale tõusnud. Supp maitsestada ja anda kuumalt lauale. Jahuklimbid: või pehmendada, lisada lahtisegatud muna, seejärel vaheldumisi jahu ja piim, segada hästi läbi ja maitsestada soolaga. Tatrajahuklimbid: Lahtisegatud munadele lisada sool, sulavõi, vaheldumisi tatrajahu ja piim ning segada hästi läbi. Jätta pooleks tunniks paisuma.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidPirukad, võileivad.
Kommentaarid (0)