Kartulipüreesupp avokaadoga
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
60
Koostisosad
500 g jahuseks keevaid kartuleid
1 l lihapuljongit
värskelt jahvatatud musta pipart
ristiköömneid
väike kimp peterselli
1/2 tl riivitud sidrunikoort
200 ml hapukoort
1 küps avokaado
Valmistamine
Pese ja koori kartulid ning lõika kuubikuteks. Pane koos puljongiga keema, lisa pipar ja ristiköömned. Keeda u 30 minutit, kuni kartulid on sametpehmed. Püreesta mikseriga koos pestud petersellilehtede ja sidrunikoorega. Kuumuta supp (mitte keema lasta!) ja lisa ettevaatlikult segades hapukoor. Poolita avokaado, eemalda kivi, koori ja lõika seibideks. Lse avokaadol u 3 minutit kuumas supis haududa. Jaota supp nelja tassi või taldrikule ning riputa peale pipart.
Kommentaarid (0)