Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 tk kanakoib
2 l vesi
1 tk porgand
1 dl nuudlid
3 tk kartul
5 tera must pipar
basiilik
1 tk loorberileht
1 tk sibul
sool (maitse järgi)
Valmistamine
Pane kanakoivad külma veega keema. Riisu leemelt vaht. Kui vahtu enam ei eraldu, lisa sibul koos koorega (saad ilusa kollase puljongi), loorberileht ja 5 musta pipra tera. Tõsta pehmeks keedetud kanakoivad puljongist ja kurna puljong läbi tiheda sõela. Vala puljong potti tagasi, lisa kuubikuteks lõigatud kartul, jämeda riiviga riivitud porgand ja keeda köögivili pehmeks. Lisa keetmata nuudlid. Eemalda kanakoibadelt liha ja lõika liha väiksemateks tükkideks ning lisa supile. Serveerimisel lisa basiilikuoks.
Kommentaarid (0)