Linnuliha retseptid

Kanasupp 

Toidutare, 9. juuli 2011, 19:11
KanasuppFoto: Toidutare
Maitsev kanalihasupp nuudlitega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 tk kanakoib
2 l vesi
1 tk porgand
1 dl nuudlid
3 tk kartul
5 tera must pipar
basiilik
1 tk loorberileht
1 tk sibul
sool (maitse järgi)

Valmistamine
Pane kanakoivad külma veega keema. Riisu leemelt vaht. Kui vahtu enam ei eraldu, lisa sibul koos koorega (saad ilusa kollase puljongi), loorberileht ja 5 musta pipra tera. Tõsta pehmeks keedetud kanakoivad puljongist ja kurna puljong läbi tiheda sõela. Vala puljong potti tagasi, lisa kuubikuteks lõigatud kartul, jämeda riiviga riivitud porgand ja keeda köögivili pehmeks. Lisa keetmata nuudlid. Eemalda kanakoibadelt liha ja lõika liha väiksemateks tükkideks ning lisa supile. Serveerimisel lisa basiilikuoks. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee