Küpsetatud austrid mandlivõiga
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30
Koostisosad
18 austrit
100 g pehmet võid
2 sl jahvatatud mandleid
2 küüslauguküünt
1/2 kimpu hakitud peterselli
1/2 sidruni mahl
1 sl brändit
värskelt jahvatatud musta pipart
1 sl mandlilaaste
Valmistamine
ValmistusviisAustrikarbi avamiseks kasuta austrinuga või lühikese teraga tugevat nuga. Hoia austrit kahekordse salvräti või paksu rätiku vahel. Torka nuga sulgurmuskli vahele ja lõika ettevaatlikult ümber austrikarbi. Tõsta koor lahti. Sega kokku või ja mandlijahu, lisa pressitud küüslauguküüned, petersell, sidrunimahl, brändi ja pipar. Kata austrikarbid korralikult mandlivõiga. Kõige peale puista mandlilaaste. Küpseta eelsoojendatud grillahjus kuldpruuniks.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidRöstisai, valge vein.
Kommentaarid (0)