Kalatoitude retseptid

Küpsetatud austrid mandlivõiga 

Toidutare, 3. märts 2009, 09:49
Grillahjus küpsetatud mandlivõiga kaetud austrid. Valmistamisaeg u 30 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30

Koostisosad
18 austrit
100 g pehmet võid
2 sl jahvatatud mandleid
2 küüslauguküünt
1/2 kimpu hakitud peterselli
1/2 sidruni mahl
1 sl brändit
värskelt jahvatatud musta pipart
1 sl mandlilaaste

Valmistamine
ValmistusviisAustrikarbi avamiseks kasuta austrinuga või lühikese teraga tugevat nuga. Hoia austrit kahekordse salvräti või paksu rätiku vahel. Torka nuga sulgurmuskli vahele ja lõika ettevaatlikult ümber austrikarbi. Tõsta koor lahti. Sega kokku või ja mandlijahu, lisa pressitud küüslauguküüned, petersell, sidrunimahl, brändi ja pipar. Kata austrikarbid korralikult mandlivõiga. Kõige peale puista mandlilaaste. Küpseta eelsoojendatud grillahjus kuldpruuniks.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidRöstisai, valge vein.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee