Teopada
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
100 g pehmet võid
5 sl vahukoort
2 küüslauguküünt
1 shalottsibul
2 sl hakitud maitsetaimesegu (rosmariin, estragon, tüümian, petersell)
soola
sidrunipipart
2 sl sidrunimahla
2 suurt tomatit
2 karpi tigusid (a 24 tk purgis)
Valmistamine
Pane u 1 sl võid koos vahukoorega kaussi. Koori küüslaugud ja shalottsibul, suru mõlemad läbi küüslaugupressi kaussi. Lisa maitsetaimesegu ja sega kõik segamini. Maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga. Tõsta kõrvale. Tomatite koorimiseks tee neile varrepoolsest otsast ristikujuline sisselõige, vala üle keeva veega ja tõmba nahk maha. Eemalda seemned ja tükelda viljaliha. Kuumuta ülejäänud võis kergelt tigusid, kurna. Jaga need nelja väikesesse kuumakindlasse kaussi. Tõsta peale kaste ja tomatikuubikud. Küpseta eelsoojendatud grillahjus mõni minut.
Kommentaarid (0)