Kalatoitude retseptid

Marineeritud kala 

Toidutare, 23. märts 2005, 19:49
Marineeritud kalafilee avokaado, tomati ja shampinjonidega.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g merikuradi-, meriforelli- või lõhefileed
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
1 1/2 sidruni mahl
1 avokaado
100 g shampinjone
1 suur tomat
1/2 tl roseepipart
piparmündilehti

Valmistamine
Lõika kalafilee väikesteks tükkideks ja pane madalasse vormi. Maitsesta soola ja pipraga ning piserda üle ühe sidruni mahlaga. Kata vorm kilega ja jäta u kaheks tunniks külmikusse seisma. Poolita avokaado, eemalda kivi, tükelda viljaliha ja piserda peale poole sidruni mahl. Lõika puhastatud shampinjonid õhukesteks viiludeks. Loputa ja kuivata tomat ning lõika tükkideks. Tõsta kala vaagnale, kaunista avokaado- ja tomatikuubikutega ning shampinjoniviiludega. Puista üle roseepipra ja piparmündilehtedega. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee