Kalatoitude retseptid

Hapuoblikakastmes krevetisalat 

Toidutare, 14. märts 2008, 10:52
Krevetisalat hapuoblikakastmes juurselleri, avokaado ja maapähklitega. Valmistamisaeg u 30 minutit.

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g juursellerit
soola
2 avokaadot
200 g kooritud krevette
100 maapähkleid
1 sl päevalilleõli
SALATIKASTE:
75 g hapuoblikaid
100 g creme fraiche´i
1/2 sidruni mahl
värskelt jahvatatud musta pipart
soola
mõni tilk Tabasco kastet

Valmistamine
ValmistusviisPese ja koori juurseller ning lõika seibideks. Keeda selleritükke kergelt soolases vees u 12 minutit. Lõika väikesteks kuubikuteks. Koori ja poolita avokaadod ning võta välja kivid. Viljaliha lõika väikesteks kuubikuteks. Sega kokku avokaadokuubikud, selleritükid, krevetid, maapähklid ja õli. Puhasta ja pese hapuoblikad, eemalda varred. Mõned lehed jäta tervena taldrikule, ülejäänud haki peeneks. Sega creme fraiche´i hakitud hapuoblikad ja sidrunimahl. Maitsesta pipra, soola ning Tabasco kastmega. Laota terved hapuoblikalehed desserttaldrikule, tõsta peale kaste ja salat.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee